XALOC orienta sobre com actuar en cas de cometre infraccions de trànsit

El tríptic informatiu, titulat “La responsabilitat en les infraccions de trànsit viari urbà i l’obligació d’identificació del conductor”, assessora sobre el procediment a seguir per identificar-se com a conductor, o com rebre notificacions electròniques, entre altres recomanacions. Consulteu aquí el tríptic.

Com a titular d’un vehicle, com s’ha d’actuar si es comet una infracció de trànsit viari urbà? Fins a on arriba la nostra responsabilitat com a conductors? Si mai us heu fet aquesta pregunta, heu de saber que laXarxa Local de Municipis (XALOC) de laDiputació de Girona ha publicat recentment un informe en matèria de trànsit que porta com a títol:“La responsabilitat en les infraccions de trànsit viari urbà i l’obligació d’identificació del conductor”. L’objectiu és traslladar als ciutadans una informació de la normativa viària, de forma més planera i concisa, i alhora aportar major coneixement en aquests aspectes.

El document, elaborat a partir de l’anàlisi de dades i les preguntes més habituals dels ciutadans, ajuda en temes com ara el procediment a seguir durant la tramitació d’identificació d’un conductor; com presentar al·legacions o sobre com rebre notificacions electròniques de XALOC. Consulteu aquí el document.

Captura triptic multes xaloc