Programa de Vigilància i Prevenció del Mosquit Tigre

Com a conseqüència de les pluges de principi de setmana a bona part del territori, i del fet que molts dels focus de cria de mosquit tigre s’hauran activat, seria bo que els ajuntaments aprofitéssiu per fer públics els missatges de prevenció bàsics per evitar la proliferació d’aquest insecte, utilitzant tots els canals possibles.

Després d’una treva de precipitacions durant uns dies, molts focus de cria de mosquit tigre s’han anat secant. Ara però, amb aquests pluges recents, i amb l’emmagatzematge d’aigua en recipients de diferents tipologies, hauran eclosionat els ous i nascut larves de mosquit tigre, que d’aquí a sis o set dies es transformaran en adults, per donar pas a les molèsties corresponents per picades.

La millor forma d’evitar la presència de mosquit tigre, és mitjançant d’aplicació de les mesures de prevenció, que es resumeixen en una acció: “Buida l’aigua dels llocs on s’ha acumulat”. Amb aquest acció tant senzilla evitarem el naixement del 95%  dels mosquits que poden aparèixer a partir de finals de la setmana que ve. Aquests mosquits poden tenir un comportament molt agressiu, sent motiu de nombroses i doloroses picades, penseu que vindran tots de cop.

A l’enllaç següent hi trobareu el tríptic informatiu que també hem deixat a les vostres busties . Tríptic en pdf

Evitar-ho està a les nostres mans!

Trobareu tota la informació a la següent web: