Actualització de les afectacions pel Coronavirus a Fortià: (13.03.20)

A la vista del Comunicat del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de pas d’alerta a emergència-1 del Pla d’actuació del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, que passa de fase d’alerta a EMERGÈNCIA-1 i seguint les instruccions del Govern, i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus:

❌A partir del 13 i fins al 27 de març, els equipaments municipals següents, l’Escola Teresa de Pallejà, el Centre Agrícola i Social, el Casal d’Avis, la Zona Esportiva i el Dispensari mèdic queden tancats fins a nou avis. Aquestes mesures seran prorrogables si les autoritats ho estableixen.

Les següents activitats quedaran SUSPESES:

❌La jornada de portes obertes a l’escola prevista per aquest dissabte 14 de març.

❌L’homenatge de diumenge a Miquel Pla Colls a la plaça de l’Església queda ajornat fins a propera data.

❌L’activitat esportiva i lúdica queda suspesa a la Zona Esportiva i al Centre Agrícola i Social (futbol, tennis, taekwondo, ball, hipopressius i ioga).

❌El taller de memòria i la gimnàstica per a majors de 60 anys.

❌La celebració del dia mundial de la poesia previst pel pròxim 19 de març a l’espera de nova data.

❌Recomanem a les Associacions culturals i esportives suspendre totes les activitats.
❌El dispensari mèdic de Fortià romandrà tancat fins a nou avis, per urgències contacteu al CAP J.Masdevall al 972502364 o al 061 de Salut Respon

❌Per evitar desplaçaments recomanem que la comunicació amb l’Ajuntament es faci mitjançant de manera telemàtica a través de la seu electrònica del web municipal, del telèfon 972534069 o el correu electrònic ajuntament@fortia.cat.

📞Recordem a la població que davant possibles casos contacti amb el número 061 Salut Respon, que és gratuït com a mesura excepcional.

Trobareu tota la informació a https://web.gencat.cat/ca/coronavirus