Servei WhatsApp “Fortià Informa”

“Fortià informa”Servei Municipal de Whatsapp

Des de l’Ajuntament oferim un nou servei d’informació per als ciutadans a través de la missatgeria de l’aplicació Whatsapp, aprofitant la gran quantitat de telèfons que disposen d’aquest canal de missatgeria.

Aquest servei de missatgeria via Whatsapp de l’Ajuntament de Fortià és una eina de difusió que busca arribar al major nombre possible de veïns, amb rapidesa i de manera gratuïta.

Amb tots els interessats que es donin d’alta en el servei Fortià Informa es crearà una llista de difusió on s’enviaran els missatges. D’aquesta manera i, a diferència d’un grup de xat, els números de telèfon dels usuaris quedaran ocults a la vista de la resta dels usuaris del servei, garantint així la protecció de dades de caràcter personal.

Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades únicament i exclusivament per al servei d’informació a través de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s’utilitzaran amb cap altra finalitat.


Com donar-se d’alta i de baixa?

  • Afegir el núm. 634 50 29 19 com a contacte en el vostre telèfon mòbil amb el nom de “Fortià Informa”.
  • Enviar un missatge de WhatsApp al mòbil 634 50 29 19 indicant: “ALTA nom i cognoms”.
  • Un cop enviat el missatge l’alta estarà efectuada i tindràs el servei activat al cap de 24h.
  • L’usuari pot donar-se de BAIXA en qualsevol moment, enviant la paraula BAIXA en un missatge de Whatsapp al mòbil 634 50 29 19 i deixarà de funcionar.

Aquest número de mòbil només servirà pel servei de missatgeria dins de la llista de difusió de sortida d’informació, NO es contestaran trucades ni missatges de WhatsApp.

Quin tipus d’informació s’oferirà?

Informació puntual de:

  • Talls en els subministraments
  • Talls de vies públiques
  • Emergències
  • Agenda d’actes propis i/o d’entitats dels municipis
  • Una altra informació d’interès (plens municipals, informació municipal…etc)

La informació més detallada dels actes i esdeveniments seguirà difonent-se  com fins ara a  través de de la cartellera municipal, a la web municipal, al blog i a les xarxes socials.


No és vàlid per a tot…

Aquest canal no es tracta d’un grup de WhatsApp, és una LLISTA DE DIFUSIÓ on els usuaris no podran interactuar entre ells.

És un servei d’informació municipal, en cap cas es respondran les trucades rebudes ni es contestaran als missatges rebuts, tot i que l’aplicació permetrà fer-ho. Tampoc servirà com a canal per comunicar incidències o queixes. Els tràmits amb l’administració seguiran com fins ara, és a dir per registre d’entrada a l’Ajuntament.