Estudi Local d’Habitatge

NOTA INFORMATIVA

ELABORACIÓ D’UN ESTUDI LOCAL D’HABITATGE

L’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Diputació de Girona, que ens ha estat concedida, per redactar un estudi local d’habitatge.

Per què ens ha de servir aquest estudi?

És un treball que ens donarà una diagnosi de la situació dels habitatges del nostre municipi (estat de conservació, manteniment, eficiència energètica, entre altres aspectes) a partir de la qual es podrà iniciar un full de ruta per millorar l’aspecte general de Fortià.

Un dels objectius clars, doncs, és el d’incentivar per part dels particulars, i amb el suport de l’ajuntament, que es prenguin mesures adients de manteniment i rehabilitació i també d’estalvi energètic dels edificis.

Com es farà aquest estudi?

Durant els propers dos mesos, el tècnic redactor passarà per molts dels habitatges del poble per tal d’obtenir informació de primera mà dels propietaris, preguntant temes relacionats amb el nombre de persones que hi viuen, característiques tècniques i altres aspectes de cada habitatge.

Amb tota la informació que reculli, més les dades que se li han facilitat des de l’ajuntament (llicències obres/rehabilitacions fetes,…) podrà fer una diagnosi inicial de l’estat del parc d’habitatges de Fortià.

Al següent enllaç trobareu l’enquesta que us demanem, si us plau, que ompliu i porteu a l’Ajuntament per tal que li entreguem al tècnic redactor. enquesta ciutadanaFortia

El passat dijous  dia 12 de juliol de 2018 a les 20.30 h a la llar de Jubilats, es va convocar una xerrada informativa on el tècnic Sr. Josep Mª Najes, va explicar amb detall el treball que durà a terme.

També hi trobareu l’exposició ATRAPA L’ENERGIA, en horari de 14:00 a 20:00 del dijous 12 dins els diumenge 15 de juliol. Podeu consultar-la onlie al següent enllaç: Exposció Atrapa l’Energia