SkatePark Infantil de Fortià

El Dissabte 25 d’agost de 2018 al matí al Parc Bosc de Fortià es va inaugurar el nou skatepark per a la mainada del poble. La instal·lació comptarà amb quatre elements per realitzar trucs i poder practicar amb l’skate, els patins i patinets (scooter).
Al llarg del matí es van realitzar exhibicions, tallers i curses de la mà dels més de 40 patinadors i skaters presents, d’edats diverses entre 3 i 15 anys.
Durant la inauguració es varen sortejar un munt d’obsequis (cascos, proteccions, punys, un scooter, pulseres i material per patinets), cedits per les tres empreses col·laboradores, Bicis Surià, EdiBikes i Esports Josep.
Amb aquesta nova instal·lació, el Parc Bosc consolida la seva oferta esportiva al costat de la pista de bàsquet, el nou camp de futbol set, preparat recentment, i el parc de salut, així com el parc infantil.
L’Auntament planteja la posibilitat (si hi ha prou usuaris interessats) de fer cursos d’aprenentatge i perfeccionament per tal de dinamitzar la instal·lació i donar a conèixer l’esport i la pràctica segura d’aquest.
L’skatepark era una instal·lació llargament demanada per la mainada del poble, que majoritàriament fa servir el patinet. Aquesta acció se suma a l’adequació a l’escola el curs anterior, d’un espai tancat a l’exterior de l’escola destinat a aparcament de bicicletes i patinets.
Fortià és un poble molt planer i s’ha d’incentivar l’ús d’aquests aparells pels nostres desplaçaments quotidianis.
Esperem que aquest nou equipament tingui la bona acollida que ha tingut en la seva inauguració.

Agost 2018

WhatsApp Image 2018-08-25 at 11.52.27


Normes Generals d’ús de l’SKATEPARK de Fortià

 1. Només es podrà fer ús del SKATEPARK en l’horari establert de 9:00 a 22:00 h.
 2. Només està permès fer ús de l’SkatePark amb patins, patinets, monopatins i bicicletes BMX.
 3. L’usuari exonera a l’Ajuntament de Fortià de qualsevol responsabilitat derivada dels possibles danys o lesions que la mateixa pràctica esportiva li puguin causar i accepta també el compliment de les presents normes.
 4. L’usuari mostrarà en tot moment una actitud i comportament de respecte envers les instal·lacions i la resta d’usuaris
 5. El no compliment de les presents normes pot significar l’expulsió immediata del recinte.
 6. Es prohibeix l’entrada al recinte amb ampolles o recipients de vidre. Igualment, es prohibeix l’accés al recinte amb menjar, pipes, etc… i el consum d’aquest. Es prohibeix també el consum d’alcohol.
 7. Es prohibeix fumar en tot el recinte.
 8. Resta prohibit l’accés al recinte de qualsevol mena d’animal, encara que es trobi lligat.
 9. Resta prohibit l’accés al recinte amb qualsevol classe de vehicle motoritzat ( ciclomotors, motocicletes…) així com qualsevol artefacte no autoritzat.
 10. En cas de condicions meteorològiques adverses, l’usuari és l’únic responsable de valorar la permanència i ús de les instal·lacions del recinte.
 11. L’edat mínima d’accés al recinte és de 8 anys. Els infants de menor edat hauran d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal o d’un adult que es faci càrrec de la seva supervisió i vigilància.
 12. Resta prohibida l’execució de qualsevol mena de pintada, marca, adhesiu o qualsevol classe d’expressió gràfica o artística, en tot el recinte, sense l’autorització explícita de l’Ajuntament de la Fortià.
 13. És obligatori l’ús de casc i es recomana en tot moment l’ús de proteccions adequades (genolleres, colzeres, etc…)
 14. En cas de mal estat o incidència amb els elements caldrà comunicar-ho a l’Ajuntament al 972534 069 o a ajuntament@fortia.cat
 15. Es prohibeix lliscar per les rampes com si foren tobogans o elements de joc.
 16. Tingueu cura de la instal·lació i del seu entorn.
normes skatepark jpg