Bibliografia

 • Quadern de la Revista de Girona “Fortià”

  El 2003, es presentà el quadern de Fortià de la Revista de Girona, portada a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona i de la Caixa de Girona.

  L’acte de presentació va ser a càrrec de l’Hble. Sr. Joaquim Nadal i Farreres, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, i historiador.

  També hi van assistir: els autors del llibre, Erika Serna, i Joan Serra, el senyor Sebastià Cané, sots director de la Caixa de Girona, i l’Il. M. senyor Antoni Solà i Bohigas, diputat delegat de publicacions de la Diputació de Girona.

  Aquesta monografia té com a objectiu oferir al lector una síntesi de la història del poble des dels primers documents on apareix citat, al segle X.

   

 • Revista “La Sibil·la”

  L’ajuntament des de l’any 2001 edita, anualment amb motiu de la Festa d’estiu de Sant Cels, una revista d’informació municipal, inclou les activitats del consistori de manera general i les que han tingut lloc durant l’any en el municipi. Trobareu els exemplars en format PDF al següent enllaç.

 • Sibil·la de Fortià.

  L’obra la Sibil·la de Fortià va ser una iniciativa de la companyia amateur local “Pa amb Teatre” . Montserrat Via i Albert Tell van ser els encarregats de plasmar la història en el text i gràcies a la col·laboració dels fortianencs es va poder dur el guió a escena.
  Obra representada al Centre Agrícola i Social de Fortià el 16 de juny de 2007

  Reportatge de Tramuntana.tv de la representació de la Sibil·la de Fortià

  Autors: Montserrat Via i Albert Tell.

  Edita: Mínima Llibres. Juny 2008

 • El futbol a Fortià, una història intermitent 1909 – 2019

  El 23 de novembre de 2019 es va presentar al Centre Agrícola i Social el llibre “El futbol a Fortià. Una història intermitent. 1909-2019”, de l’historiador Pol Meseguer Bell.  L’acte va contar amb la presència del diputat d’esports de la Diputació de Girona el Sr. Jordi Masquef, el president del Club Esportiu Fortià el Sr. Josep Rosillo, l’alcalde de Fortià en  Francesc Brugués i l’autor del llibre en Pol Meseguer i va repassar la feina realitzada per fer la publicació i la història del futbol al nostre poble.

  El llibre ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, L’Ajuntament de Fortià, el Club Esportiu Fortià i Alchimia.

  Podeu consultar el llibre en format PDF alsegüent enllaç.