🛠️APREN UN OFICI I TROBA UNA FEINA🦺 OKUP’ALT 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣

🛠️APREN UN OFICI I TROBA UNA FEINA🦺
OKUP’ALT 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣

Del 27 de febrer al 28 d’abril es durà a terme una nova edició de projecte Okup’Alt, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d’autonomia.

Les dues formacions que s’ofereixen són gratuïtes i estan oberts a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i trobar feina. La primera setmana del curs és realitzen formacions encarades a millorar l’ocupabilitat (riscos laborals, currículums, encarar processos de selecció…) i a partir de la segona setmana es realitza la formació en l’ofici d’una manera totalment pràctica i a l’aire lliure. El curs es realitza en horaris de matins de dilluns a divendres de 9h a 14h en aquests municipis:

​✅Forestal a Figueres. L’alumnat es desplaça a diferents pobles de la comarca a fer les tasques de jardineria, desbrossar, horticultura, neteja de camins, poda d’arbres, pedra seca, arranjament de zones verdes….
✅Brigada a l’Escala​. L’alumnat aprèn tasques de manteniment i pintura sense desplaçar-se del municipi de L’Escala.

Per a participar de la formació cal formalitzar la inscripció cal portar la documentació i el formulari que podeu trobar al web del Servei comarcal de Joventut www.empordajove.cat degudament omplert, abans del 10 de febrer a l’Oficina Jove de Figueres o al Punt d’Informació de L’Escala.

Si teniu algun dubte o consulta també podeu trucar al 972 67 37 28, o escriure a joventut@altemporda.cat